Promotiemateriaal

Er is gratis promotiemateriaal voor ondernemers om te laten zien dat consumenten bij u kunnen pinnen.

Naar de webshop

 

Pinnen, ja graag.
Dé campagne slogan om aan te geven dat u graag ziet dat klanten bij u pinnen. U kunt kiezen uit (raam)stickers, hangborden, beurtbalkjes en wobbler voor op de betaalautomaat. Bestellen »
Contactloos betalen - wobbler Contactloos betalen
Promotiemateriaal om aan te geven dat de betaalautomaat geschikt is voor contactloos betalen met de betaalpas of mobiele telefoon. Bestellen »
HieralleenPinnen_Sticker_vierkant_60x60 Hier alleen pinnen
Met dit promotiematerialen geeft u aan dat klanten alleen kunnen pinnen bij uw onderneming, of specifieke kassa. Naar de webshop om stickers te bestellen. Vloerstickers en hangborden zijn als digitaal bestand beschikbaar bij downloads. Ook Engels, Duits en Frans materiaal is daar te vinden.
    
Retourpinnen_Sticker-raam_170x70 Retourpinnen
Promotiemateriaal om te laten zien dat Retourpinnen bij u mogelijk is. De stickers zijn prima te combineren met het promotiemateriaal voor pinnen. Bestellen »

Digitale bestanden

Posters, hangborden en stickers van de verschillende slogans zijn beschikbaar als drukklaar bestand (Certified PDF). Elke drukkerij kan met dit bestand de juiste uiting voor u maken. EDe meeste slogans zijn ook als printversie beschikbaar.

Levering

Wanneer het promotiemateriaal op voorraad is en uw bestelling wordt goedgekeurd, ontvangt u het materiaal binnen 7 werkdagen (maandag t/m vrijdag).

Indien het promotiemateriaal niet binnen 7 werkdagen bij u is, kunt u een e-mail sturen naar info@pin.nl. Vermeldt u uw ordernummer en stuur bij voorkeur de bevestiging van uw order mee. Deze orderbevestiging ontvangt u per e-mail, vrijwel direct na de bevestiging van uw bestelling.

Tips voor het gebruik van de gratis webshop

 • Om promotiemateriaal te bestellen dient u uw kassanummer of termID of handelaarsid in te vullen:
  - Deze nummers worden vermeld op het registratie-/contractoverzicht maar ook op een transactiebon en bestaat uit 6, 8, 9, 10 of 12  posities. 
  - Heeft u mPOS betaalautomaat zoals een iZettle, Payleven, SumUp of Rabo SmartPin dan kunt u hier het serienummer invullen, zonder spaties en leestekens.
 • De webshop heeft als maximum besteleenheid 20 stuks per artikel. Wilt u meer bestellen, gebruik dan het contactformulier. Geef het volgende aan:
  - Welk promotiemateriaal wilt u ontvangen (en in welke hoeveelheden per artikel).
  - Naam van uw onderneming
  - Naam van contactpersoon
  - Adresgegevens
  - E-mailadres
  - Telefoonnummer