Er is gratis promotiemateriaal voor ondernemers om te laten zien dat consumenten bij hen kunnen pinnen.

Pinnen, ja graag.
Het promotiemateriaal is gratis te bestellen via de webshop. Hier kunt u ook bekijken welke artikelen voor u het meest geschikt zijn. U kunt onder andere kiezen uit (raam)stickers, hangborden, beurtbalkjes en wobbler voor op de betaalautomaat.

 

Contactloos betalen - wobbler

Contactloos betalen
Promotiemateriaal waarmee u kunt laten zien dat klanten contactloos kunnen betalen met hun betaalpas of mobiele telefoon.
Promotiemateriaal bestellen

 

 

HieralleenPinnen_Sticker_vierkant_60x60

HIER ALLEEN PINNEN
Met HIER ALLEEN PINNEN promotiematerialen laat u zien dat uw klant alleen kan pinnen bij uw onderneming, of bij een specifieke kassa. Promotiemateriaal bestellen.

 

Retourpinnen_Sticker-raam_170x70Retourpinnen sticker
Bestel gratis stickers via de webshop. Het promotiemateriaal is voor ondernemers om te laten zien dat Retourpinnen bij hen mogelijk is. De stickers zijn uitstekend te combineren met het promotiemateriaal voor pinnen.

Retourpinnen_Flyer_A5_Pagina_1Retourpinnen flyer
Afmetingen: 148 x 210 mm
(A5 formaat) Bekijk de flyer online

Neem contact op met Betaalvereniging Nederland de flyer te bestellen.

 • Geef aan dat u promotiemateriaal voor Retourpinnen aanvraagt
 • Vermeld het aantal flyers dat u wilt ontvangen

 

Posters
Posters van de verschillende slogans zijn beschikbaar als drukklaar bestand (Certified PDF). Elke drukkerij kan met dit bestand posters voor u maken. Een aantal uitingen zijn ook als printversie beschikbaar.

Levering
Wanneer het promotiemateriaal op voorraad is en uw bestelling wordt goedgekeurd, ontvangt u het materiaal binnen 7 werkdagen (maandag t/m vrijdag).

Indien het promotiemateriaal niet binnen 7 werkdagen bij u is, kunt u een e-mail sturen naar info@pin.nl. Vermeldt u uw ordernummer en stuur bij voorkeur de bevestiging van uw order mee. Deze orderbevestiging ontvangt u per e-mail, vrijwel direct na de bevestiging van uw bestelling.

Tips voor het gebruik van de gratis webshop

 • Om promotiemateriaal te bestellen dient u uw Kassanummer/termID/handelaarsid of Aansluitnummer/ContractID in te vullen:
  – Het kassanummer van een betaalautomaat wordt vermeld op het registratie-/contractoverzicht maar ook op een transactiebon en bestaat uit 6, 8 of 9 posities.
  – Het aansluitnummer van een betaalautomaat staat op het registratie-/contractoverzicht dat u bij de bevestiging van uw aanmelding ontving van de transactieverwerker. Het nummer bestaat uit 8 tot 13 cijfers.
  – Heeft u een betaalautomaat van iZettle of Payleven dan kunt u het serienummer in het bovenste linkerveld invullen, zonder spaties en leestekens. In dat geval laat u het rechterveld leeg.
 • De webshop heeft als maximum besteleenheid 20 stuks per artikel. Wilt u meer bestellen, gebruik dan het contactformulier. Geef het volgende aan:
  – Welk promotiemateriaal wilt u exact ontvangen (en in welke hoeveelheden per artikel).
  – Naam van uw onderneming
  – Naam van contactpersoon
  – Adresgegevens
  – E-mailadres
  – Telefoonnummer