Retourpinnen

Geld terug zonder contanten

Veel ondernemers bieden hun klanten een 'niet goed, geld terug'-service. Maar contant geld retour geven als de klant zijn aankoop gepind heeft, is niet ideaal. Retourpinnen is de oplossing.

Omgekeerde pintransactie

Retourpinnen is een omgekeerde pintransactie. Via Retourpinnen geeft u als ondernemer elektronisch geld terug aan uw klant. Uw klant stopt de betaalpas in een betaalautomaat en u stort het bedrag terug op de bankrekening die hoort bij de betaalpas die gebruikt is bij de retourpintransactie. Dit mag een andere zijn dan de pas waarmee oorspronkelijk mee betaald is. Bijvoorbeeld van degene die een artikel terugbrengt.

Net zoals u een pintransactie de volgende werkdag bijgeschreven krijgt op uw rekening, krijgt de consument via Retourpinnen het retourpinbedrag de eerstvolgende werkdag op zijn bankrekening. Een retourpintransactie op vrijdag, zaterdag of zondag wordt zodoende op maandag op de bankrekening van uw klant bijgeschreven.
U geeft uw klant een ondertekende retourpinbon mee als bewijs dat het geld gegarandeerd naar hem onderweg is.

Uw grote voordeel

Het grote voordeel van Retourpinnen is dat u geen grote hoeveelheden contant geld hoeft aan te houden als klanten iets komen retourneren. Dit is veilig en handig en past helemaal in de trend om zo min mogelijk geld in de zaak te hebben.

Wanneer u interesse heeft in deze nieuwe dienst:

Informatie over hoe Retourpinnen werkt voor uw klant.