Kennismaken met contactloos betalen op Margriet Winter Festival

Steeds meer Nederlanders betalen contactloos door hun betaalpas of mobiele telefoon tegen de betaalautomaat aan te houden. Vrouwen doen echter de meeste aankopen, 11% meer dan mannen. Toch wordt nog maar 43% van de contactloze betalingen door vrouwen gedaan. Om dit percentage verder te verhogen, wordt op het Margriet Winter Festival op allerlei manieren aandacht besteed aan contactloos betalen. Het festival loopt tot en met donderdag 24 november in de Jaarbeurs in Utrecht.MARGRIET WINTER FESTIVAL

mwfVan 18 tot en met 24 november 2016 staat het ‘Pinnen, ja graag’ promotieteam op het Margriet Winter Festival om het publiek nader kennis te laten maken met contactloos betalen en om vragen te beantwoorden. Bezoekers van de stand maken kans op fashion cheques ter waarde van 50 euro en krijgen leuke gadgets mee. Natuurlijk kan er tijdens het Margriet Winter Festival ook volop contactloos worden betaald worden. De plekken waar bezoekers contactloos kunnen betalen, zijn te herkennen aan ‘Betaal ook contactloos’ promotiemateriaal.

Klik hier voor meer informatie over contactloos betalen, inclusief een animatie waarin haarfijn wordt uitgelegd hoe contactloos betalen werkt.