Breedbandpinnen

Breedbandpinnen is pinnen via een breedbandnetwerk. De term breedband wordt gebruikt voor ADSL, kabel en glasvezel. Bij breedbandpinnen communiceert een betaalautomaat via een breedbandverbinding met de transactieverwerkende partij.

DatacommunciatieverbindingenBreedband is sneller dan inbellen via een telefoonlijn en de kosten zijn meestal lager. Voor een vast bedrag per maand is het mogelijk onbeperkt te pinnen via een breedbandverbinding, terwijl u bij een gewone telefoonlijn voor iedere pinbetaling per ‘tik’ betaalt. Bovendien is breedband geschikt voor bellen, faxen en internet.

Voor meer informatie over breedbandpinnen, een stappenplan voor de invoering van breedbandpinnen, praktijkvoorbeelden en veel gestelde vragen kunt u terecht op Checkout.nl.

Zoekt u een breedbandinstallateur?

Het koppelen van een betaalautomaat aan een telecomverbinding betekent vaak specialistisch installatiewerk. Om een ondernemer hierin te ontzorgen zijn er gespecialiseerde breedband installatiebedrijven. De installateurs hebben voldoende ervaring om de omschakeling vlot te laten verlopen.

In het overzicht van breedband installatiebedrijven wordt onderscheid gemaakt tussen installateurs die zich richten op relatief eenvoudige omzettingen (alleen pinnen) en installateurs die ook complexere omzettingen kunnen doen (een goede analyse van uw totale infrastructuur, aanvragen van randapparatuur, telefonie, alarm etc.).

Vraag altijd eerst een offerte aan en overweeg ook uw overige data- en telecommunicatie (telefonie, internet, faxen en alarm) bij uw overstap te betrekken.